- Бренд:
- Артикул:bw051666
- 10
- Країна:Шотландія
- Обсяг:0,7
Купажований шотландський віскі Sir Edwards готують методом потрійної дистиляції (перегонки), що забезпечує особливо м'який смак. Історична довідка. "Сер Едвардс" випускає дочірня компанія, що входить до складу корпорації Brandinet, яка виникла в 1857 році, засновник - Поль Бардіне, заповзятливий комерсант, який став метою отримати нові сорти елітного алкоголю. Виробництво віскі було черговим етапом розширення асортименту. Дистиляція відбувалася у Шотландії своєму заводі сім'ї Бардине. Закономірним результатом зусиль стало народження віскі Сер Едвардс. На цей час виробництво дистилятів делеговано іншим винокурням, а у стінах заводу привезений віскі витримують та купажують. Технологія, що базується на традиційних методах виготовлення напою, не змінюється понад 150 років. Особливості Віскі «Сер Едвардс» постачають у пляшках розмірами 70, 100 та 200 сантилітрів, що відповідає 700 мл, 1000 мл та 2000 мл. Фортеця напою – 40%. Смак. Sir Edwards має насичений, незвичайно м'який як для скотчу смак, у якому відчувається легкий аромат солоду та прянощів, відтінений легкою домішкою торф'яного диму. Трохи пізніше заявляє про себе кислинка сухофруктів, а завершальним акордом гармонійної композиції є прозорий відтінок ванілі. Деякі гурмани відчувають присмак карамелі. Тривалий післясмак віддає явними солодовими відтінками. Аромат. Багатий і щільний, з торф'яними, ванільними та тропічними фруктами. Колір. Світло-золотистий, нагадує свіжозварений чорний цейлонський чай. Нагороди. Sir Edwards був удостоєний срібної медалі на Міжнародному конкурсі вин та спиртних напоїв «Whisky Masters Awards» 2011 у категорії купажованих шотландських віскі.
Ще не було питань.