• Бренд:
  • Артикул:
    bw015813
  • Країна:
    Італія
  • Обсяг:
    0,7
  • Подарункова упаковка:
    У коробці
2635 грн 2582 грн
Є в наявності
Граппа – італійський виноградний алкогольний напій міцністю від 36% до 55%. Виготовляється шляхом перегонки виноградних віджимань (для назви яких часто використовується французьке слово marc), тобто залишків винограду (включаючи стебла та кісточки) після віджимання в процесі виготовлення вина. Спочатку граппа вироблялася для утилізації відходів виробництва після закінчення винного сезону, але швидко стала джерелом прибутку і була запущена в серійне виробництво. Сьогодні граппа продається по всьому світу. Не варто плутати грапу з бренді. Останнє – результат перегонки виноградного сусла, а чи не мезги. Граппа спочатку виготовлялася у місті Бассано-дель-Граппа біля гори Граппа. Смак грапи, як і смак вина, залежить від сорту та якості використаного винограду. Однак багато виробників для підсолоджування та пом'якшення смаку додають фруктовий сироп, щоб зробити грапу, що більш продається на американському ринку. Граппа зазвичай використовується охолодженою і рідко поєднується з чим-небудь. Однак грапу виключно гарної якості часто вживають неохолоджену (кімнатну температуру), щоб відчути смак. Іноді, зазвичай в Італії, грапу додають до еспресо і називають такою кавою Caff? Corretto (також при його приготуванні можна використовувати інші види алкогольних напоїв, такі як ром).

Ще не було питань.